• Nadat de wedstrijd op zaterdag 20 januari vanwege sneeuw en ijs op het veld niet door kon gaan, staan alle seinen wél op groen voor aankomende zaterdag! SEH 1 speelt dan de derby in Veessen tegen VEVO. Het duel begint om de 'derbytijd' van 17.00 uur, de enige keer dit seizoen.

  Kom per fiets! 
  Ben je van plan af te reizen naar 'De Noord'? Vanuit VEVO ligt er het vriendelijke verzoek om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Vanwege natte bermen en weilanden zijn de parkeermogelijkheden voor gemotoriseerd verkeer rond het sportpark namelijk beperkt.
   
  Ga je niet naar Veessen? Dan is de wedstrijd toch te volgen. Net als in eerdere seizoenen bij wedstrijden tegen bijvoorbeeld VEVO, VV Heerde en/of WZC zal dit duel live worden uitgezonden op tv, door RTV 794 Sport. Het tv-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 49. Voor wie de zender niet heeft: Er is ook een livestream te volgen via YouTube.
   
  De uitzending begint rond 16.30 uur. Voor het duel zullen de trainers aan het woord komen voor een korte voorbeschouwing. Verslaggevers Johan Smit en Anton van Noorel nemen daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf. De kraker begint dus om 17.00 uur.