• DA Heerde Man of the Match

  Eindstand van de DA Drogisterij & Parfumerie Heerde man of the match tijdens het competitieduel tegen SV Reaal Dronten, van zaterdag 24 februari 2024 (eindstand 1-1):

  1. Ties van Leeuwen 18 punten
  2. Cas Haverkamp 12 punten (o.a. 2x 4 pnt.)
  3. Rowin Moerenhout 12 punten (4x 3 pnt.)
  4. Wessel Tellegen 10 punten
  5. Joël Veldman 4 punten
  6. Rick Zandvliet 2 punten (2x 2 pnt.)
  én Luka Khabuliani 2 punten (2x 2 pnt.)
  8. Overige spelers 0 punten

  Tussenstand DA Drogisterij & Parfumerie Heerde speler van het seizoen 2023/2024 (na 7 wedstrijden):

  1. Rick Zandvliet 16 superpunten
  2. Ties van Leeuwen 13 superpunten
  3. Christijan Vonderman 9 superpunten (37 punten in totaal)
  4. Rowin Moerenhout 9 superpunten (35 punten in totaal)
  5. Joël Veldman 9 superpunten (34 punten in totaal)
  6. Mark Zandvliet 8 superpunten (36 punten in totaal)
  7. Jochem Tellegen 8 superpunten (27 punten in totaal)
  8. Wessel Tellegen 5 superpunten (22 punten in totaal)
  9. Michiel de Gooijer 5 superpunten (21 punten in totaal)
  10. Jelle van der Snel 5 superpunten (20 punten in totaal)
  11. Sem van Lohuizen 4 superpunten (16 punten in totaal; 0x motm)
  én. Youp Dil 4 superpunten (16 punten in totaal; 0x motm)
  13. Cas Haverkamp 4 superpunten (12 punten in totaal)
  14. Hein Dezijn 3 superpunten (11 punten in totaal; 0x motm)
  én. Owen Niemeijer 3 superpunten (11 punten in totaal; 0x motm)
  16. Overige spelers 0 superpunten

  Vanaf de zomer van 2020 is DA Parfumerie en Drogisterij Heerde de nieuwe sponsor van de man of the match!

  Uitleg puntentelling/spelregels DA Heerde man of the match:

  De DA Heerde man of the match wordt iedere thuiswedstrijd van SEH 1 verkozen. Vier ´vaste volgers´ van het team mogen aan de vijf beste spelers punten geven: 5 punten voor de beste, 1 punt voor de nummer vijf. Deze beoordeling wordt gedaan tegen het einde van de betreffende wedstrijd. De beoordelingen worden doorgestuurd naar de omroeper en door hem verzameld en opgeteld. Hij meldt na de wedstrijd nog wie de DA Heerde man of the match is geworden. De winnaar ontvangt een tasje of pakket van de sponsor met daarin een aantal artikelen. Bij het wedstrijdverslag op de site wordt er ook vermeld wie de DA Heerde man of the match is geworden.

  Bij een gelijk aantal punten wordt er gekeken naar wie er het vaakste de hoogste beoordeling heeft gehad. Als voorbeeld: er zijn twee spelers die 12 punten hebben gekregen. De ene kreeg 2x5 en 1x2 punten en de andere 3x4 punten. In dit geval wint dan de speler met de 2x5 punten, omdat dit de hoogst(e) (mogelijke) beoordelingen zijn. Mocht dit toevalligerwijs helemaal gelijk zijn (bijna onmogelijk), dan krijgen beide spelers dezelfde eindklassering. Deze methode geldt niet alleen voor de positie van de man of the match, maar om de gehele top vijf te bepalen. Dit heeft dan weer te maken met het totaalklassement.

  Want naast een ranglijst per wedstrijd is er ook een totaalklassement. De prestaties van iedere thuiswedstrijd worden bij elkaar opgeteld en hier vloeit een tussen/eindstand uit. Dat werkt als volgt: de DA Heerde man of the match ontvangt voor het totaalklassement 5 superpunten, de nummer twee krijgt 4 superpunten, teruglopend naar de nummer vijf, die één superpunt krijgt. Daarom is het ook belangrijk om een top vijf, zoals in de alinea hierboven genoemd, samen te stellen.

  Mochten er in de totale tussen/eindstand twee spelers of meer gelijk staan, dan wordt er gekeken naar het totaal aantal behaalde punten per persoon. Dit zijn dus alle individuele beoordelingen van iedere thuiswedstrijd tot dat moment bij elkaar opgeteld. Mocht dat nog geen uitsluitsel geven, dan wordt er tot slot gekeken naar wie het vaakste DA Heerde man of the match is geworden. Degene die het vaakst deze prijs heeft gewonnen eindigt dan boven de teamgenoten met hetzelfde aantal superpunten. Mocht dit allemaal geen uitsluitsel geven, dan eindigen de spelers gelijk.

  De tussenstand van het totaalklassement zal na iedere thuiswedstrijd worden bijgewerkt op de website. Vanzelfsprekend komt hier ook het eindklassement op te staan.

  Want aan het eind van het seizoen, als alle competitiewedstrijden en eventuele beslissingswedstrijden zijn gespeeld, wordt het totaal/eindklassement opgemaakt. De winnaar, degene met de meeste superpunten, mag zich dan DA Heerde speler van het seizoen noemen en zal daarvoor gehuldigd worden en een passende prijs in ontvangst nemen…

  Vragen of opmerkingen? Neem contact op met de omroeper van dienst, Anton van Noorel: prcommissie@vvseh.nl