• Commissie beheerszaken

  Het bestuur van SEH zoekt een bestuurslid beheerszaken. Als bestuurslid beheerzaken sta je in contact met de commissie beheerszaken en onderhoud je de contacten met de gemeente Heerde en andere externe partijen aangaande het onderhoud op ons mooie sportpark en prachtige accommodatie.

  Mocht er interesse zijn in deze functie, of wilt u eerst meer informatie hierover ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Bram Horst: voorzitter@vvseh.nl, 06-51729192.

   

  Huidige samenstelling commissie beheerszaken

  Ellart van de Weerdhof
  Lid commissie Beheerszaken - Coördinerend
  beheerszaken@vvseh.nl 

  Rik Dingerink
  Lid commissie Beheerszaken - Groenbeheer

  Jesse de Gooijer
  Lid commissie Beheerszaken - Groenbeheer

  Jan Wagenaar
  Lid commissie Beheerszaken – Reclame en Materieel

  Luuk Willering
  Lid commissie Beheerszaken - Onderhoudsploeg

  Richard van der Veen
  Lid commissie Beheerszaken - Schilderwerkzaamheden

  Herman van Ommen
  Lid commissie Beheerszaken – Projecten

  Bram Horst
  Bestuurlijke vertegenwoordiging in commissie beheerszaken 

  Ons mooie complex wordt op een prima manier onderhouden door onze vrijwilligers van de onderhoudsploeg. Ook hier kunnen we altijd mensen gebruiken op vrijwillige basis voor het onderhoud. Dit gebeurt iedere dinsdagmorgen. Lijkt het je leuk om je hierbij aan te sluiten, meld je gerust op dinsdagmorgen in de kantine van VV SEH. Wees welkom!

  Er zijn heel veel mensen actief binnen onze club die wellicht handig zijn op een specifiek terrein. Van sommigen weten we dat, van de meesten wellicht niet. Vanuit de commissie beheerszaken zijn we op zoek naar vrijwilligers voor incidenteel en/of groot onderhoud. Denk hierbij aan projecten waar extra handjes bij nodig zijn. Of bijvoorbeeld in de winterstop en voor het einde van het seizoen een zaterdag samen aan de slag om wat grotere klussen op te pakken op ons sportpark. Meld je aan via beheerszaken@vvseh.nl

   

  Herman van Ommen
  Lid commissie Beheerszaken
  beheerszaken@vvseh.nl