• De Voetbaltechnische Commissie (VTC) van SEH is heel blij met de komst van een nieuw lid binnen de jeugdafdeling: Christijan Vonderman, ook speler van de eerste selectie (zie foto)! ,,Wij zijn van mening dat Christijan een impuls kan geven aan onze jeugdopleiding en we zo nog meer aandacht aan onze talenten kunnen geven’’, reageert bestuurslid Voetbalzaken Gert Toorn.

    De aandachtspunten voor Christijan zullen onder meer zijn: Het evalueren van het beleidsplan, verzorgen van verschillende thema-bijeenkomsten, Sport Intelligence (analyse voetbal tv) en gast-trainingen verzorgen voor de jeugdtrainers in de bovenbouw.

    ,,Aankomend seizoen verheug ik mij op de functie die ik binnen de TC van SEH mag vervullen. Met de vaardigheden die ik heb opgedaan bij voetbalvereniging Heino, waar ik als (UEFA C-) trainer heb gewerkt met alle jeugd-selectieteams, denk ik van waarde te kunnen zijn binnen de jeugdopleiding van SEH’’, aldus Vonderman zelf.

    Christijan zal zich in eerste instantie richten op de jeugd 014 tot en met 019. Wij wensen hem als club natuurlijk veel plezier en succes met deze mooie nieuwe functie!

    Benieuwd wie er verder lid, of betrokken, is bij de VTC van SEH? Check dan deze pagina.