• Nieuwe leden van SEH worden uitgenodigd voor een inspirerende rondleiding over Sportpark De Eeuwlanden. Dit gebeurt al vanaf maart 2022, en het vindt ongeveer vier keer per jaar plaats. Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor zo’n echte ‘WijzijnSEH-tour’.

  De rondleiding vindt altijd plaats door de kennismakingscommissie. Deze groep houdt zich bezig met nieuwe leden te enthousiasmeren en te informeren na de aanmelding bij de leukste voetbalclub van Heerde!

  Het doel van de rondleiding is dat het nieuwe lid- samen met ouders/verzorgers- een beeld krijgt van de vereniging. SEH wil hen van praktische informatie voorzien. Bovendien zullen ouders of deelnemers worden geënthousiasmeerd rondom vrijwilligerswerk bij SEH. Maar misschien wel het belangrijkste: de club hoopt zo dat de nieuwe leden zich welkom voelen.

  Welkom
  Op zaterdag 14 oktober waren er zo’n vijftien nieuwe, voornamelijk jonge, leden aanwezig bij de rondleiding. Zij kregen na afloop uiteraard een mooi welkomstcadeautje van de club: een goed gevulde goodiebag met allemaal SEH-artikelen!

  De tour is dus ongeveer vier keer per jaar en wordt van harte aanbevolen voor nieuwe leden. Krijg je een uitnodiging? Dan raden wij de nieuwe leden en hun ouders zeker aan om op deze leuke manier kennis te maken met SEH!

  Foto: Barend de Ruiter