• Ben jij een trainer of coach bij een sportclub? En wil jij dat het nog beter gaat met de kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt? Kom dan op dinsdag 25 oktober aanstaande naar de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. De toegang is dit keer gratis. Maar vol is vol, dus meld je nu aan!
   
  Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.
   
  Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom willen de gemeenten Heerde, Hattem en Oldebroek de trainers / coaches en ook de bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Als SEH wijzen we iedereen binnen de club graag op deze humoristische voorstelling. Laten we er met z'n allen een gezellige avond van maken!
   
  De show is deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio te zien was.
   
  De uitvoering op dinsdag 25 oktober 2022 vindt plaats in theaterzaal in MFC De Marke (Daendelsweg 2, Hattem). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur.
   
  De toegang is normaal 15 euro, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via de website www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/hattem. Daar is ook meer informatie te vinden. Of klik op de afbeelding bij dit bericht. De trailer van de voorstelling is hieronder te bekijken:

   


  Trailer ‘Dat schiet lekker op zo!’ from Positief Coachen on Vimeo.