• Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi op 8 juni

  2 nov 2023
 • Zijn jullie er al klaar voor? De organisatie is in ieder geval alweer volop bezig! Het eerstvolgende Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi op het mooie sportpark ‘De Eeuwlanden’ zal gehouden worden op zaterdag 8 juni 2024. Teams van zowel SEH als andere verenigingen zullen zeer binnenkort worden aangeschreven. Dus noteer de datum alvast in je agenda!

  Na een aantal jaren van afwezigheid is SEH in de zomer van 2022 weer gestart met het inmiddels legendarische Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi op het mooie sportpark ‘De Eeuwlanden’. Waar de editie van 2022 al een ongekend succes was, met 72 teams in de ochtend, was de animo voor de editie 2023 simpelweg verbluffend. De organisatie heeft het voor elkaar gekregen het Pupillentoernooi nog groter op te zetten, maar wel onder dezelfde voorwaarden. Plezier en alleen maar winnaars staan hierin centraal.

  In totaal deden er dit jaar op 10 juni precies 144 teams van 35 verschillende verenigingen mee. Gezamenlijk zo’n 1320 kinderen vertoonden hun voetbalkunsten. Van de hoofdklasse tot de 5e klasse, meisjes en jongens: iedereen kwam tot zijn of haar recht. Daar waar in de ochtend zo’n 840 talenten van de JO8, JO9 en JO10 actief waren, ging het in de middag om zo’n 480 toppers van de JO11 en JO12.

  Sporttas vol verhalen
  Naast het toernooi konden de aanwezigen ook gebruikmaken van het snel-schieten, stropdas-schieten en/of de klim- en glijbaan. Alles om het een sportief, maar ook feestelijk Pupillentoernooi te maken! Ook gedurende het aanstaande toernooi zijn er diverse activiteiten en doen we er weer alles aan om er een sportief- maar ook het meest feestelijke- Pupillentoernooi van te maken!

  Het doel? Voor iedereen een sporttas vol herinneringen en mooie verhalen aan het eind van de dag, inclusief een beker (plaats 1, 2 of 3) of medaille (plaats 4, 5 of 6) als ze weer naar huis gaan.

  Vooraf alvast een woord van dank naar de kantinecommissie, de EHBO Commissie en alle andere 120 vrijwilligers die zich wederom inzetten om het een groot voetbalfestijn te laten worden. En een dankwoord aan een aantal verenigingen uit de buurt voor het uitlenen van wat doeltjes is ook zeker op zijn plaats.

  Toernooipagina
  Meer weten? Bekijk deze pagina. Bovenaan deze website is ook een aparte sectie met 'toernooien' gemaakt. Via die weg is er continu meer info over het 
  Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi te vinden.

  Update februari 2024
  Op zaterdag 8 juni 2024 zullen er wederom 144 teams en maar liefst 1300 spelertjes de velden op sportpark ‘De Eeuwlanden’ van SEH ‘onveilig’ maken. Het laatste plekje is reeds ingekleurd en we zitten officieel vol!

  Ploegen die dit keer meedoen, in willekeurige volgorde: AGOVV, Avanti Wilskracht (Enschede), Be Quick '28, CSV Apeldoorn, DOS Kampen, DVC Dedemsvaart, DVS '33, FC Dalfsen, KCVO, Hatto Heim, SVI, Berkum, Hattem, Heerde, WHC, WVF, ZAC en natuurlijk gastheer SEH. Er zitten nog diverse teams op de ‘reservebank’ om alsnog deel te mogen nemen aan het toernooi in geval van afmeldingen.

  Namens de organisatie: tot 8 juni 2024!