• Na het grote succes van vorig jaar zal er ook deze zomer, op zaterdag 10 juni om precies te zijn, weer een pupillentoernooi (van de JO8 t/m de JO12) bij SEH in Heerde worden georganiseerd.

  Na de coronaperiode waarin het toernooi niet georganiseerd kon worden, was de editie van 2022 een weergaloos succes. Zowel sportief als qua beleving heeft de organisatie alleen maar positieve reacties mogen ontvangen.

  Voor iedereen!
  De vorige editie deden er maar liefst 72 teams van 23 verschillende verenigingen mee en deze groepjes speelden op onze 4 velden in 12 poules. Het ging om maar liefst 61 bezoekende teams én 11 teams van voetbalvereniging SEH zelf. In totaal lieten meer dan 620 kinderen hun voetbalkunsten zien tijdens het Bestratingsmarkt.com pupillentoernooi. Van de hoofdklassen tot de 5e klasse: iedereen kwam tot zijn of haar recht!

  Dit jaar komen er maar liefst 144 teams en circa 1320 kinderen zijn of haar voetbalkunsten vertonen. Uiteraard brengt het wat meer organisatie met zich mee, welke vooralsnog voorspoedig verloopt. De poules JO8, JO9 en JO10 zullen in de ochtend hun wedstrijden spelen (08.15 - 11.57 uur), daar waar de JO11 en JO12 poules dit vanaf 13.00 uur in de middag doen. Naast alle kinderen verwachten we ook nog zo'n 1250 tot 1500 bezoekers. Gezellige drukte, dus!

  Gedurende het aankomende toernooi zijn er ook weer diverse activiteiten en zal iedereen opgezweept worden door een echte DJ. De organisatie doet er alles aan om er een sportief, maar ook een feestelijk pupillentoernooi van te maken! Uiteraard gaat iedereen na afloop weer naar huis met een eigen prijs en/of een aandenken.

  We willen alle sponsoren bedanken (ook die niet benoemd willen worden) voor de bijdrage, prijzen en/of het drukken van het programmaboekje. Daarnaast alvast een woord van dank, voor de inmiddels meer dan 100 vrijwilligers die het toernooi mede mogelijk maken! Alvast veel plezier gewenst en graag tot zaterdag 10 juni 2023!

  Tip: Via de Tournify-app is het toernooi inmiddels ook te vinden, en zijn de uitslagen en de wedstrijdschema's te volgen.

  De toernooicommissie van vv SEH.

  Klik hier om het programmaboekje van het Bestratingsmarkt.com pupillentoernooi bij vv SEH te bekijken.
  >>> Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden vanwege afzeggingen. Luister daarom altijd naar de omroeper van het wedstrijd secretariaat, die is leidend!