• Het heeft de afgelopen tijd enorm veel geregend. Al die neerslag, zoals de afgelopen dagen nog, heeft duidelijk zijn invloed op onze natuurgrasvelden. En met het weekend voor de deur is er natuurlijk de vraag: Gaan de wedstrijden door?

  De kunstgrasvelden 1 en 2 zijn uiteraard gewoon bespeelbaar. De hier geplande trainingen en wedstrijden gaan dus gewoon door! De natuurgrasvelden 3 en 4 zijn vanmiddag gekeurd door het wedstrijdsecretariaat. Afgezien van de strafschopgebieden liggen deze er momenteel acceptabel bij.

  Het betekent voor veld 3 op 25 november:
  De wedstrijden op een half veld gaan naar 3A en de wedstrijden op een kwart veld naar 3B. Hierbij het verzoek om zoveel mogelijk uit de hoeken te blijven van de velden!

  Wél afgelast op veld 3 op 25 november:
  *SEH JO19-1 (tegen EFC '58)
  *SEH MO15-1 (tegen Nunspeet)

  Voor veld 4 betekent het voor 25 november:
  De wedstrijd van SEH MO13-2 (9X9) gaat gewoon door. Voor de volgende wedstrijden heeft vanmorgen nog een herkeuring plaatsgevonden:
  *SEH JO14-1 (tegen FC RDC)
  *SEH JO13-3 (tegen DVC Dedemsvaart)
   
  Helaas kunnen deze wedstrijden geen doorgang vinden, een deel van het veld is te nat.
   
  Graag ieders respect en begrip voor de toestand van met name de natuurgrasvelden bij SEH! Heb je er geen verplichting? Ga er dan niet onnodig op trainen, spelen of anderszins voetballen.