• Ons mooie sportpark De Eeuwlanden in Heerde is komende zaterdagmiddag, 25 juni, het decor van een beslissingswedstrijd! De winnaar van dit duel promoveert naar de 2e klasse.

  De wedstrijd is tussen de damesteams van FC Klazienaveen (VR 1) en GVVV (VR 1) en begint om 13.00 uur (!) onder leiding van scheidsrechter Reins. Beide teams eindigden het afgelopen seizoen op een tweede plaats in de derde klasse en mochten zodoende meedoen aan de nacompetitie. 

  Klazienaveen wist daarin tweemaal overtuigend te winnen van ST BMJ en Quick '20. GVVV won van FC Winterswijk en ZAC uit Zwolle. De winnaar promoveert naar de tweede klasse, de verliezer blijft derde klasse. Wie wint deze finale!?
   
  Aangezien de beide sportparken van deze vrouwenteams zo'n 170 kilometer én bijna twee uur rijden van elkaar vandaan liggen (Veenendaal- Klazienaveen) is er gekozen voor een sportpark dat ergens in het midden ligt. En dat is dus SEH geworden!
   
  Iedereen is welkom om deze wedstrijd te bekijken. De toegang is gratis en uiteraard is de kantine geopend. Tot dan!
   
  Voor de thuisblijvers, met name die uit Veenendaal en Klazienaveen en omgeving: de wedstrijd is live te volgen via onze camera's boven het hoofdveld. Via een livestream die zaterdag om 12.55 uur begint.

  Update: door technische problemen heeft de livestream niet gewerkt. Onze excuses voor het ongemak!