• Het was een groot succes, afgelopen maandag. Zeker honderd jeugdleden, en wat begeleiders, waren aanwezig in het clubhuis van SEH om op grote schermen te kijken naar de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op het WK. Het duel tegen Senegal ging, tot opluchting van velen, met 2-0 gewonnen dankzij twee treffers in de slotfase. Check hier de beelden van alle juichende toeschouwers na de 1-0!
   
  Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden en/of vriendinnen naar het Nederlands Elftal kijken en de spelers aan te moedigen naar een overwinning op ons eigen sportpark!? SEH maakt dit ook vrijdag weer mogelijk, ditmaal voor de oudere jeugdleden van de voetbalvereniging. Het gaat dus in de eerste plaats om de jongens en meisjes die spelen in de leeftijdscategorie O13 tot en met O19. Nederland speelt vrijdag tegen Ecuador.
   

  25 november
  De kantine is geopend vanaf 16.30 uur, waarna om 17.00 uur de wedstrijd begint.
   We zorgen ervoor dat de wedstrijd goed is te bekijken, mede dankzij (waarschijnlijk) twee grote schermen die zijn geplaatst door onze sponsor Rozendal Home Electro uit Heerde. Dus het Nederlands Elftal is voor iedereen goed te zien!

  De ‘dresscode’ is natuurlijk weer 100% oranje: Trek vooral je oranje shirt, broek of andere kledingstukken aan of laat je juist in het rood-wit-blauw zien. Zo maken we er een echt feestje van. Jij komt toch ook kijken?

  Speciale actie
  Bij een wedstrijd kijken hoort natuurlijk een hapje of drankje. Net als tijdens de eerste wedstrijd is de keuken en de bar geopend, met een speciale actie: Een patatje, snack of drankje kan genuttigd worden voor slechts 1 euro per artikel! Let op: bij voorkeur wel contant betalen.

  Ook nu geldt: vol=vol. Er zullen wat begeleiders zijn. De verkoop van alcoholische dranken aan volwassenen behoort niet bij de actie van één euro per artikel, want het gaat hier uiteraard om ‘NIX 18’ (en alcohol wordt er dan sowieso niet geschonken). Ook spelers uit de O19 die bijvoorbeeld al 18 jaar zijn kunnen dus geen bier bestellen of vanuit huis meenemen.

  Als er een vervolg op dit initiatief komt bij SEH wordt hier uiteraard over gecommuniceerd via de bekende kanalen!