• Alle info over Corona

  De afgelopen anderhalf jaar is er al veel gezegd en geschreven over het coronavirus. Ook bij SEH. En hoe je het ook wendt of keert; we hebben er nog altijd volop mee te maken. Nog altijd is duidelijk dat de uitdaging serieus is. Als voetbalclub proberen we daar zo goed mogelijk mee om te gaan.

  We krijgen veel vragen, suggesties en opmerkingen over de maatregelen en richtlijnen die gelden op het sportpark. Dat begrijpen we. Om het zo duidelijk mogelijk te krijgen voor iedereen is deze pagina aangemaakt, waarop we zoveel mogelijk informatie over dit onderwerp zullen verstrekken. Ongetwijfeld onvolledig, maar zeker de moeite waard om het eens goed door te nemen! We rekenen in ieder geval op ieders respect en begrip rondom de maatregelen, ook de komende periode.

  We hopen ook dat diverse vrijwilligers zich zullen aanmelden als toezichthouder, om erop toe te zien dat alle regels worden nageleefd. Is dat niet het geval, dan is de kans aanwezig dat we het sportpark moeten sluiten. Meer info of aanmelden, liefst op zo kort mogelijke termijn, bij het dagelijks bestuur.

  Let op; bij ontwikkelingen en actualiteiten zal deze pagina worden bijgewerkt. Houd het dus goed bij!

  Allereerst misschien wel het allerbelangrijkste. De basisregels die voor in Nederland gelden en dus ook voor alle bezoekers van vv SEH van toepassing zijn:

  * Blijf bij klachten thuis en laat je testen;

  * Houd 1,5 meter afstand van anderen;

  * Was vaak je handen en hoest en nies in de elleboog;

  * Vermijd drukte en schud geen handen;

  * Draag op drukke plekken zoveel mogelijk een mondkapje

  UPDATE 16 FEBRUARI: Nederland gaat weer open! Niet in 1 keer, maar in drie stappen. Met name voor de binnenruimtes en de horeca bij SEH gaat er wat veranderen vanaf 18 februari of juist een weekje later. Lees hier meer.

  UPDATE 26 JANUARI: Bijna alles mag weer, maar wel met voorwaarden. Wedstrijden in competitieverband zijn weer toegestaan, publiek is welkom en de kantine mag weer open. De KNVB heeft deze dag ook meer gemeld over het vervolg van de competities. Lees hier meer.

  UPDATE 14 JANUARI: Vanaf 15 januari zijn er geen beperkingen meer in de groepsgrootte of bijvoorbeeld de eindtijd van 17.00 of 20.00 uur ‘s avonds. Onderling wedstrijden spelen mag weer, alleen zonder publiek. Lees hier meer.

  UPDATE 19 DECEMBER: Nederland gaat in lockdown. Dat is sinds deze zondag al het geval. Jeugd mag overdag blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Volwassenen mogen nog met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand sporten. Lees hier meer.

  UPDATE 15 DECEMBER: De maatregelen die sinds 28 november 2021 gelden zijn tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022 verlengd. Lees hier meer.

  UPDATE 2 DECEMBER: De KNVB riep de Tweede Kamer op om een belangrijke coronarichtlijn, de mogelijkheid om na 17.00 uur te kunnen blijven trainen, met het kabinet te bespreken. Geen van de moties heeft het gehaald. De KNVB heeft daarom een besluit genomen over het wel of niet meer doorgaan van de competities (tot de winterstop). Lees hier meer.

  UPDATE 28 NOVEMBER: Amateursport (wedstrijden én trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan. Na 17.00 uur mag er niet meer gesport worden op binnen- en buitensportlocaties. Dus ook niet bij SEH. Lees hier meer.

  UPDATE 13 NOVEMBER: Publiek bij sport, zowel bij de professionals als amateurs, is de komende drie weken niet toegestaan. Verder is alle sportbeoefening wel toegestaan. Lees hier meer.

  UPDATE 4 NOVEMBER: Een coronatoegangsbewijs (CTB) wordt toch niet verplicht voor de amateursport in de buitenlucht. Wel zijn er extra maatregelen, ook voor de kleedkamers kan nu bijvoorbeeld een verplichte controle van het coronatoegangsbewijs gelden. Lees hier meer.

  UPDATE 16 SEPTEMBER: Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel. Maar een bezoek aan de horeca, zoals de sportkantine van SEH, kan vanaf dan alleen met een coronatoegangsbewijs als je de bestelling binnen wilt nuttigen. Lees hier meer.

  UPDATE 14 AUGUSTUS: Het nieuwe seizoen staat voor de deur. De maatregelen zijn voor de sport ten opzichte van het einde van vorig seizoen nauwelijks veranderd. Lees hier het overzicht van de spelregels.

  UPDATE 19 JUNI; Als gevolg van de vierde stap in het openingsplan zijn er veel versoepelingen aangekondigd per 26 juni. Ook voor senioren en de O19-categorie geldt bijvoorbeeld dat zij wedstrijden tegen andere clubs mogen spelen. En publiek is weer welkom bij wedstrijden! Lees hier meer.

  UPDATE 29 MEI; Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn vanaf 5 juni weer toegestaan in de Regiocup. Ook voor senioren is er meer ruimte.

  UPDATE 12 MEI; Het kabinet wil de tweede stap in het openingsplan op woensdag 19 mei nemen. Het betekent dat sporters van 27 jaar en ouder weer in grotere groepen mogen trainen, maar wel met 1,5 meter afstand.

  UPDATE 6 MEI; De KNVB heeft besloten dat de Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Voor de jeugd is er nog wel hoop.

  UPDATE 21 APRIL; Vanaf 28 april verdwijnt of wijzigt een aantal maatregelen in Nederland. Op 28 april 04.30 uur vervalt bijvoorbeeld de avondklok.

  UPDATE 15 APRIL; Het huidige pakket aan maatregelen tegen het coronavirus is verlengd.

  UPDATE 11 APRIL; Het bestuur heeft deze week besloten dat de trainingen vanaf maandag 12 april a.s. weer opgestart kunnen worden volgens het bekende trainingsschema.

  UPDATE 28 MAART; Alle trainingen bij onze club worden met ingang van 29-03-2021 gedurende 2 weken (tot 11-04-2021) stilgelegd.

  UPDATE 27 MAART; Tot nader order zijn alle activiteiten, trainingen en wedstrijden voor de teams tot en met O13 van SEH afgelast.

  UPDATE 24 MAART; De avondklok is verlengd tot en met 20 april, maar begint per 31 maart wel een uurtje later. Daardoor gaan we weer terug naar het 'originele' trainingsschema.

  UPDATE 9 MAART; De avondklok is verlengd tot en met 30 maart, volwassenen van 27 jaar en ouder mogen weer in groepjes van maximaal vier personen trainen.

  UPDATE 23 FEBRUARI; De lockdown en de avondklok zijn verlengd tot en met 15 maart, wel mogen jongeren tot en met 26 jaar(!) vanaf 3 maart weer in groepsverband sporten.

  UPDATE 3 FEBRUARI; De lockdown is verlengd tot en met minimaal 2 maart. Of de avondklok na 10 februari langer blijft is nog niet duidelijk.

  UPDATE 21 JANUARI; Tijdens de avondklok vinden er na 20.30 uur geen activiteiten meer plaats op het sportpark.

  UPDATE 12 JANUARI; Nederland blijft nog tot ten minste 9 februari in lockdown. 

  UPDATE 15 DECEMBER; Doordat Nederland in een strenge lockdown gaat, gelden er de komende maand extra maatregelen. Volwassenen mogen enkel alleen of met zijn tweeën sporten bijvoorbeeld.

  UPDATE 9 DECEMBER; De gedeeltelijke lockdown met de bijbehorende maatregelen duurt voort. 

  UPDATE 18 NOVEMBER; De strengere regels van eerder deze maand zijn met ingang van woensdag 19 november voorbij. De groepsgrootte bij de senioren is weer terug naar maximaal vier personen.

  UPDATE 4 NOVEMBER; Vanaf vandaag gaan er voor twee weken strengere regels in. Belangrijkste verschil is de groepsgrootte bij de senioren: dit was maximaal vier personen en wordt nu niet meer dan twee personen.

  UPDATE 13 OKTOBER; Voorlopig zijn er geen competitiewedstrijden mogelijk door corona.

  UPDATE 29 SEPTEMBER; sluiting van de kantine en geen publiek meer bij wedstrijden.

  Wie mag er wel en niet aanwezig zijn op sportpark 'De Eeuwlanden'? Dat lees je hier

  Heb je nog andere vragen? Dan kun je terecht bij een van de leden van het dagelijks bestuur. En houd de site in de gaten voor updates en nieuwe berichten!

  Ook wijzen we nog graag op andere handige linkjes om eens te bekijken:

  Coronavirus en sport, informatie van NOC NSF

  Overzicht coronaprotocollen KNVB

  * Laatste nieuws van voetbalbond KNVB rondom corona

  Informatie van de gemeente Heerde

  Informatie van de landelijke overheid