• Voorafgaand aan het laatste competitieduel dit seizoen van SEH 1, uit bij Apeldoornse Boys, werden drie stafleden van het elftal bedankt. Zij nemen na dit seizoen afscheid van het vlaggenschip.

    Hoofdtrainer Edwerd Schuring stopt bijvoorbeeld na drie jaar bij SEH. Hij zal volgend seizoen die functie gaan vervullen bij WZC in Wapenveld. Na vijf jaar stopt ook de assistent van Schuring, Gerhard Haverkamp. Hij heeft eveneens aangegeven te stoppen bij SEH 1 na dit seizoen. Ook werd er afscheid genomen van Damian Scholten. Hij was de afgelopen drie seizoenen de keeperstrainer bij de selectie. 

    Bestuursleden Jelle Mink, Bram Horst en Henri van Leeuwen van SEH deelden daarom namens de vereniging vlak voor de aftrap van de wedstrijd tegen Apeldoornse Boys de bloemen als dank en waardering uit aan het drietal.

    Henri Houtman, tot en met de winterstop de vaste assistent-scheidsrechter van het elftal, zal uiteraard eerdaags nog een boeket ontvangen. Ook de grensrechters die na de winterstop actief waren bij SEH 1, zoals Ruud de Gooijer en Frank de Jong, worden door het bestuur bedankt voor hun diensten.

    Foto: Barend de Ruiter