• Ook dit jaar houdt de Rabobank een mooie actie, waarbij lokale verenigingen geld kunnen verdienen. Deze actie, met de naam Rabo ClubSupport, gaat deze maandag van start en stemmen op SEH is daarmee dan ook mogelijk! Het kan veel geld opleveren weten we uit ervaring. Zo ontving de club in 2020 een mooie cheque van ruim 1200 euro, en vorig jaar heeft de actie zelfs het prachtige bedrag van 2.067,95 euro opgeleverd. Dat was een record!

  Vanaf maandag 4 tot en met dinsdag 26 september kunnen leden van de Rabobank, van 12 jaar en ouder, hun stem uitbrengen op de favoriete club of vereniging. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Wat later, medio de eerste helft van oktober, wordt dan duidelijk welk bedrag SEH krijgt.

  Alleen leden van de Rabobank mogen dus stemmen. Ben je dat nog niet? Lid worden kan eenvoudig via de Rabo app. Het is gratis en het mooie is: daarna kun je alsnog heel snel stemmen op je favoriete club.

  SEH is een voetbalvereniging met meer dan 800 leden. Bij SEH kan iedereen voetballen: meisjes en jongens, mannen en vrouwen, van heel jong tot best oud. Zowel prestatiegericht als recreatief. Naast het voetbal organiseren wij leuke activiteiten voor de jeugd zoals een jaarlijks zwemfestijn en het jeugdweekend.

  Doel
  Afgelopen zomer hebben we ook op de velden 2 en 3 LED verlichting kunnen realiseren. Dat levert niet alleen goed licht op, maar ook een veel lager elektriciteitsverbruik. Mede dankzij de opbrengst van de actie Rabo ClubSupport kunnen we deze investering doen!

  Help je mee deze actie weer een groot succes te maken en de voetbalclub aan een fijn financieel extraatje te helpen? Doe mee en stem dan op SEH!

  Alle informatie over de actie of direct stemmen kan hier en klik op 'stem nu'.