• Aanmelden Bestratingsmarkt.com Pupillentoernooi

  23 jan 2023
 • Na het grote succes van vorig jaar zal er ook deze zomer, op zaterdag 10 juni om precies te zijn, weer een pupillentoernooi (van de JO8 t/m de JO12) bij SEH in Heerde worden georganiseerd. De eerste voorbereidingen hiervoor zijn ook al in volle gang. En aanmelden als deelnemer kan inmiddels ook!

  Na de coronaperiode waarin het toernooi niet georganiseerd kon worden, was de editie van 2022 een weergaloos succes. Zowel sportief als beleving heeft de organisatie alleen maar positieve reacties mogen ontvangen.

  Voor iedereen!
  De vorige editie deden er maar liefst 72 teams van 23 verschillende verenigingen mee en deze groepjes speelden op onze 4 velden in 12 poules. Het ging om maar liefst 61 bezoekende teams én 11 teams van voetbalvereniging SEH zelf. In totaal lieten meer dan 620 kinderen hun voetbalkunsten zien tijdens het Bestratingsmarkt.com pupillentoernooi. Van de hoofdklassen tot de 5e klasse: iedereen kwam tot zijn of haar recht!

  Gedurende het aankomende toernooi zijn er ook weer diverse activiteiten en zal iedereen opgezweept worden door een echte DJ. De organisatie doet er alles aan om er een sportief, maar ook een feestelijk pupillentoernooi van te maken! Uiteraard gaat iedereen na afloop weer naar huis met een eigen prijs en/of een aandenken.

  Aanmelden?
  Geïnteresseerd? Of gelijk aanmelden voor het toernooi? Dat kan vanaf heden! Gebruik de qr-code in de afbeelding bij dit bericht of klik hier om direct naar de site te gaan. Twijfel niet te lang, want de aanmeldingen stromen al binnen. En VOL=VOL!

  De organisatie heeft er in ieder geval alweer heel veel zin in jullie weer te mogen ontvangen en begroeten! Laten we daarbij hopen op hetzelfde weer en succes van afgelopen toernooi.
  Voor sponsoring van het toernooi kunnen bedrijven zich uiteraard ook bij ons melden.

  De toernooicommissie van vv SEH.

  Klik hier om het programmaboekje en voor 99 procent zeker de definitieve wedstrijdschema's van het Bestratingsmarkt.com pupillentoernooi bij vv SEH te bekijken.


  Update begin april:
  Inmiddels zit het toernooi vol. In totaal 144 teams en meer dan 1300 kinderen zullen gedurende dag hun kunsten vertonen op Sportpark de Eeuwlanden. De organisatie kan nog wel de hulp van een aantal vrijwilligers gebruiken. Lees daarover meer in dit bericht.

   

  Twijfel je echt nog? Graag delen we nog even wat terugkoppelingen die we hebben gekregen vanuit andere verenigingen:

  *FC Dalfsen wil graag komen met al zijn pupillenteams (26x). Gaaf toernooi!

  *Binnen SVI is jullie toernooi gedeeld. En ook met de positieve noot dat de vorige editie als 'leuk' en 'goed georganiseerd' is ervaren.   

  *Vanuit Be Quick’28 kijken we ook terug op een zeer geslaagd toernooi. Complimenten voor de organisatie, het was top geregeld! 

  *Was echt fantastisch. Organisatie een 10! Knap hoor en de jongens hebben echt genoten. En wij als leiders ook. Complimenten voor alle vrijwilligers! En jij in het bijzonder bedankt namens WHC 

  *Wat was het een mooie dag afgelopen zaterdag! Vroeg op, maar zeker de moeite waard om deel te nemen. Alles goed georganiseerd van parkeren, planning en vertier voor de kinderen. Dank hiervoor! Groetjes vanuit Dalfsen

  *Ik zal dit toernooi zeker promoten bij alle teams van Dos Kampen en op toezien dat betreffende teams zich inschrijven

  *Strak georganiseerd toernooi, complimenten! Groeten van ZAC

  *Jullie doen het fantastisch zo. Complimenten hoor. Wat een mooi sportief feest. Namens OWIOS 

  *Super goed geregeld! Complimenten namens CSV’28!