• Boverhoff Jeugdweekend 2024

  Het Boverhoff Jeugdweekend van 2024 staat voor de deur! Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni en de organisatie is al druk in de weer om ervoor te zorgen dat het weer een onvergetelijk weekend wordt.

  De inschrijfformulieren zijn ondertussen verstuurd naar de leiders en trainers. Het is van groot belang dat deze formulieren zo snel mogelijk worden ingeleverd, maar uiterlijk 10 april 2024, zodat de organisatie een duidelijk beeld heeft van het aantal kinderen dat zal deelnemen. Op basis hiervan kunnen de laatste voorbereidingen worden getroffen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

  Helpende handjes
  Naast de inschrijvingen is er ook behoefte aan hulp tijdens het Jeugdweekend zelf. Het opbouwen van de tenten, dat op de donderdagavond voorafgaand aan het weekend plaatsvindt, is slechts een van de vele taken waar wij hulp voor nodig hebben.

  Maar het gaat niet alleen om het weekend zelf; de organisatie zelf is ook op zoek naar nieuwe aanwas om mee te draaien in de voorbereidingen en de uitvoering van het Jeugdweekend. Of je nu ervaring hebt in het organiseren van evenementen of gewoon enthousiast bent om te helpen, er is altijd ruimte voor nieuwe gezichten en nieuwe idee├źn en het is een geweldige kans om betrokken te raken bij de vereniging!

  Dus aarzel niet om je aan te melden als vrijwilliger. Je kunt contact opnemen via het e-mailadres van de vrijwilligerscommissie: vrijwilligerscommissie@vvseh.nl.