• Help onze EHBO-commissie!

  Bij elke wedstrijd is er kans op letsel of blessures. Ook bij SEH kan er altijd wat gebeuren. Dat zagen we afgelopen weekend bijvoorbeeld nog, toen een tegenstander in de wedstrijd van onze JO17 met een sleutelbeenbreuk van het veld moest. Wat fijn is het dan als er op zo’n moment een hulpverlener aanwezig is. Om dat voort te zetten hebben we echt versterking nodig!

  Het reilen en zeilen binnen een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van de vrijwilligers. Zij vervullen een belangrijke rol in het mogelijk maken van onze sport.

  Ook de EHBO-commissie van SEH draait geheel op vrijwilligers. Als vereniging vindt SEH het belangrijk dat er op wedstrijddagen, met doorgaans veel duels en teams, een hulpverlener aanwezig is op het sportpark. Als hulpverlener ben je het eerste aanspreekpunt bij een incident en kun je adequaat reageren en handelen op een hulpvraag. Hiervoor is een enthousiaste groep vrijwilligers nodig. En daar wringt nu net de schoen.

  Kleine groep
  Momenteel lukt het nog net om elke zaterdag weer een sluitend rooster te maken. Het is echter elke zaterdag dezelfde kleine groep vrijwilligers welke dit mogelijk maakt. De rek is er simpelweg uit…

  Daarom luiden wij de noodklok en zijn wij met SPOED op zoek naar leden of ouders van leden welke in het bezit zijn van een EHBO- of BHV-certificaat om onze hulpverleners-groep te versterken. Een certificaat Reanimatie + AED kan eventueel via de vereniging worden behaald. Die twee uurtjes die je bijvoorbeeld op de zaterdag al op het sportpark aanwezig bent om naar de wedstrijd van je zoon of dochter te kijken zouden ons al heel erg kunnen helpen. Doorgaans is het ook prima met elkaar te combineren.

  Goede hulp
  Wij als EHBO-commissie gaan ervan uit dat alle leden, en bovenal ook ouders van onze jeugdleden, het belang inzien van onze hulpverleners. Als ouder hoop je toch ook op goede hulp mocht het jouw kind aangaan?

  Wil jij je aanmelden als hulpverlener? Of wil je na het lezen van dit bericht meer informatie? Dat kan. Dennis van Huffelen, Miranda Tellegen en Gerben Rorije van de EHBO-commissie vertellen je er graag meer over. Spreek ze gerust aan als je ze ziet. Bellen mag ook: 06-50815815.

  De EHBO-commissie,
  Dennis van Huffelen
  Miranda Tellegen
  Gerben Rorije